Èxit de participació en la Canet Race i la Marxa Popular de Canet 2011

Èxit de participació en la Canet Race i la Marxa popular de Canet, les dues proves d'atletisme celebrades a Canet de Mar (Maresme) el passat diumenge 15. La 2a edició de la cursa Canet Race 10km va congregar més de 400 corredors que van realitzar un recorregut per les principals vies urbanes del poble. El guanyador va ser Ibrahim Ezzaydouni, que va completar les dues voltes del circuit amb un temps de 32'28'', seguit d'Abdeslam El Ouahabi i Ibrahim Azzouz.

La primera classificada va ser Carme Auñón, amb un temps de 38'51'', seguida per Carla Moreno i Diana Jaén. La Canet Race 10km és una prova que està en alça i que pretén esdevenir una de les curses importants d'aquesta disciplina de la comarca. L'èxit i el nivell de participants així ho certifica. Pel que fa a la Marxa popular, els més de 900 participants van suposar un rècord d'assistència. Aquesta popular prova maresmenca té una finalitat força menys competitiva i és de perfil familiar, i és que l'objectiu es recórrer "tranquil·lament" els voltants de Canet./Font