Zaroual i Chico guanyen la 23ª Milla Urbana de Mollet

Els atletes de l'ISS Hospitalet van endur-se la prova absoluta en una jornada on van participar més de 400 corredors. El Centre d'Estudis Mollet i l'AMPA del centre van celebrar aquest diumenge la 23ª edició de la Milla Urbana de Mollet. La popular cursa va acollir a 402 participants repartits entre les diferents categories. Ana María Chico i Abdelkadir Zaroual al podi dels campions. Els atletes de l'ISS Hospitalet Abdelkabir Zaroual i Ana Maria Chico han estat un any més els guanyadors de 23a edició de la Milla Urbana Memorial Julio López.  En categoria masculina es va imposar Zaroual amb un temps de 4'11'', mentre que Chico va ser la més ràpida amb un temps de 5'27''. Els guanyadors van rebre un premi de 100 euros en metàl•lic i 100 euros en un val de roba de Magnolia Jeans. /Font